مقاله بررسی اثر کنترل کنندگی مخمر آنتاگونیست Pichia guilliermondii M63 بر روی بیماری پس از برداشت کپک آبی با عامل Penicillium italicum روی میوه پرتقال تامسون در دمای 20 و 5 درجه سانتی گراد در word دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر کنترل کنندگی مخمر آنتاگونیست Pichia guilliermondii M63 بر روی بیماری پس از برداشت کپک آبی با عامل Penicillium italicum روی میوه پرتقال تامسون در دمای 20 و 5 درجه سانتی گراد در word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر کنترل کنندگی مخمر آنتاگونیست Pichia guilliermondii M63 بر روی بیماری پس از برداشت کپک آبی با عامل Penicillium italicum روی میوه پرتقال تامسون در دمای 20 و 5 درجه سانتی گراد در word،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
تعداد صفحات:5
چکیده:
یکی از خسارات عمده مرکبات در دنیا شیوع و گسترش فزاینده پوسیدگی پس از برداشت می باشد که توسط کپک آبی( Penicillium italicum ) بوجود می آید. تاثیر جدایه ی آنتاگونیست Pichia guilliermondii M63 در کنترل رشد میسلیومی در آزمون کشت متقابل، آزمون متابولیت فرار و آزمون ترکیبات غیر فرار در روی محیط کشت PDA انجام گرفت که مساحت پرگنه ها بطور معنی داری کاهش یافت. در بررسی اثر جدایه ی مخمر در کنترل بیولوژیک بیماری کپک آبی بر روی پرتقال برای دوره انبار، چهار طرف میوه ها با سوراخهایی به عمق 3mm زخمی شدند و 40l از سوسپانسیون 1×108 cells/ mL از جدایه های مخمر و سپس بعد از گذشت 24 ساعت 20l از سوسپانسیون با غلظت 1×105 cells/ mL قارچ عامل بیماری تلقیح شد و سپس میوه ها در دو دمای 20 C و 5 C قرار گرفتند. در هر دو دما مساحت لکه های ایجاد شده بطور معنی داری کاهش یافت
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0